Luc Goris

advocaat

Mr. Goris was gedurende vele jaren werkzaam als bedrijfsjurist in de bank- en verzekeringssector. Als lid van het management team was hij verantwoordelijk voor o.m. interne audit en compliance. Hij heeft dan ook een zeer ruime ervaring met het reilen en zeilen binnen de bedrijfswereld waardoor hij de cliënt op een zeer pragmatische wijze met raad en daad bijstaat.

Als docent aan de KU Leuven, Campus Handelswetenschappen te Antwerpen heeft hij gedurende vele jaren vennootschapsrecht, ondernemingsrecht en economisch recht gedoceerd.

Sinds 2013 heeft hij zich als advocaat gespecialiseerd in de verschillende takken van het individuele en collectieve arbeidsrecht, en de hiermee verbonden aspecten van het ondernemingsrecht, het vennootschapsrecht en de privacyregelgeving. Hij is zeer vertrouwd met zelfstandige samenwerkingsovereenkomsten. Hij verdedigt ook de belangen van de cliënt in socialezekerheidskwesties.

Als lid van BePLA, de Belgische Vereniging van Pensioenrechtadvocaten, heeft hij tevens een bijzondere focus op aanvullende pensioenen.

Daarnaast is hij lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Antwerpen en van de Vereniging voor Sociaal recht Brussel.

 

Kantoor Westerlo