Kantoor Kempen

T+ 32 14 54 68 43

Kantoor Hasselt

T+ 32 11 36 09 71

Vermeulen

Talent

MPLOY groeide de afgelopen 30 jaar uit tot een gerenommeerd advocatenkantoor met vestigingen in de Kempen en in Hasselt. MPLOY is een niche-kantoor gespecialiseerd in sociaal recht. In dit domein zijn we strategische high-end adviseurs voor ondernemingen in zowel de profit- als de non-profitsector. Als begeleider van fusies, overnames, herstructureringen en controles zijn we de gewaardeerde gesprekspartners en adviseurs in raden van bestuur, directiecomités en van bedrijfsleiders en CEO’s. Momenteel werken we met een team van 13 advocaten en 5 administratieve krachten. Omwille van onze gestage groei en steile ambities willen we ons team structureel versterken met een

 

Advocaat sociaal recht

 

Functie:  u neemt zelfstandig of samen met uw collega’s uitdagende en complexere dossiers ter harte. Op basis van uw parate juridische kennis en uw analytisch en strategisch inzicht beheert u deze dossiers van a tot z. U komt via ons netwerk in contact met cliënten die rekenen op uw deskundigheid, maar eveneens op uw inlevingsvermogen om hun belangen en doelstellingen aan te voelen en te verdedigen voor de verschillende arbeidsrechtbanken en -hoven. U werkt actief mee aan de verdere uitbouw van de kennis en expertise in ons kantoor. U beschikt over een vlotte pen, kan uw standpunt helder toelichten en dat niet alleen naar cliënten toe maar ook voor de rechtbank en in het kader van seminaries.

 

Profiel: u heeft reeds een aantal jaren ervaring in het sociaal recht én heeft de ambitie om een stap verder te zetten. U wil deel uitmaken van een gespecialiseerd team, waardoor u de mogelijkheden krijgt uitdagende dossiers te behartigen. U bezit de nodige sociale en communicatieve vaardigheden om op het hoogste niveau te onderhandelen en op te treden als advocaat en adviseur.

 

Permanent leren, kennis delen en een snelle en klantgerichte houding zijn zaken die u helemaal typeren.

 

Wij bieden: een unieke intellectuele uitdaging, een competitieve vergoeding én interessante doorgroeimogelijkheden in een gespecialiseerd kantoor met naam en faam. U zal deel uitmaken van een ijzersterk team, wat u ongetwijfeld een professionele boost zal geven.

 

Interesse? Stuur uw cv naar Steven Renette (steven.renette@mploy.be). Wij behandelen uw sollicitatie snel, discreet en vertrouwelijk.

Stel uw vraag

 

En wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

 

 

Webinars