Kantoor Kempen

T+ 32 14 54 68 43

Kantoor Mechelen

T+ 32 15 69 02 18

Kantoor Hasselt

T+ 32 11 36 09 71

Vermeulen

Talent

 

MPLOY groeide de afgelopen 30 jaar uit tot een gerenommeerd advocatenkantoor met vestigingen in de Kempen, Hasselt en Mechelen. MPLOY is uitsluitend gespecialiseerd in sociaal recht. In dit domein zijn we strategische high-end adviseurs voor grote en minder grote ondernemingen in zowel de profit- als de non-profitsector. Als begeleider van fusies, overnames, herstructureringen en controles zijn we de gewaardeerde gesprekspartners en adviseurs in raden van bestuur, directiecomités en van bedrijfsleiders en CEO’s. Momenteel werken we met een team van 4 vennoten, 7 advocaten, 1 zelfstandige juriste en 5 administratieve krachten. Omwille van onze groei en ambities willen we ons team structureel versterken met een senior advocaat sociaal recht en een stagiair sociaal recht.

 

senior advocaat sociaal recht

 

Functie:  u neemt zelfstandig of samen met de andere vennoten en collega’s uitdagende en complexere dossiers ter harte. Op basis van uw parate juridische kennis en uw analytisch en strategisch inzicht beheert u deze dossiers van a tot z. U komt via ons netwerk in contact met toonaangevende KMO’s en multinationals die rekenen op uw deskundigheid, maar eveneens op uw inlevingsvermogen om hun belangen en doelstellingen aan te voelen en te verdedigen. Naast het adviserende werk behartigt u ook dossiers voor de rechtbank en kan u actief meewerken aan de verdere uitbouw van de kennis en expertise in ons kantoor. U hebt een vlotte pen, kan presenteren en doceren en bent een geboren netwerker.

 

Profiel: u heeft reeds een aantal jaren ervaring in het sociaal recht én heeft de ambitie om een stap verder te zetten. U wil deel uitmaken van een gespecialiseerd team, waardoor u de mogelijkheden krijgt om nog interessantere dossiers te behartigen. U bezit de nodige sociale en communicatieve vaardigheden om op het hoogste niveau te onderhandelen en op te treden als advocaat en adviseur. Permanent leren, kennis delen en een snelle en klantgerichte houding zijn zaken die u helemaal typeren.

 

Wij bieden: een unieke intellectuele uitdaging, een zeer competitieve vergoeding én interessante doorgroeimogelijkheden in een gerenommeerd kantoor. U zal deel uitmaken van een ijzersterk team, wat u ongetwijfeld een professionele boost zal geven.

 

Interesse? Stuur uw cv naar Ludo Vermeulen (ludo.vermeulen@mploy.be). Wij behandelen uw sollicitatie snel, discreet en vertrouwelijk.

 

 

Stagiair sociaal recht

 

Functie: U kan zelfstandig of samen met de andere vennoten en collega’s uitdagende dossiers ter harte nemen. Naast het adviserende werk, behartigt u ook dossiers voor de rechtbank en kunt u actief meewerken aan de verdere uitbouw van de kennis en expertise in ons kantoor.

 

Profiel: U heeft de ambitie om te groeien. U wil deel uitmaken van een gespecialiseerd team en bezit de nodige sociale en communicatieve vaardigheden. Permanent leren, kennis delen en een snelle en klantgerichte houding zijn zaken die u helemaal typeren.

 

Wij bieden: een unieke intellectuele uitdaging én doorgroeimogelijkheden in een gerenommeerd kantoor waar u deel kan uitmaken van een ijzersterk team.

 

Interesse? Stuur uw cv naar Ludo Vermeulen: ludo.vermeulen@mploy.be.

Stel uw vraag

 

En wij nemen zo snel mogelijk contact met u op